Arrow
Arrow
Slider

Een groepsretraite van 3 dagen op een prachtige plek in de ongerepte natuur.

In een mooi stuk natuur met een vuurplek en het omhullende bos nabij, bij een prachtig ven, de aarde onder je voeten, reis je terug naar jouw roots. De kracht van de natuurlijke eenvoud brengt je in contact met jouw eigen ware aard. Jouw True Nature.

Een retraite met twee avond- /nacht ceremonies waar je met hulp van een plantmedicijn, alle elementen de wijsheid en ongereptheid van de natuur kan ervaren. De aarde, de wind, het vuur en het water in jezelf ervaren. Om in je dagelijkse leven meer trouw te gaan worden aan wat jou werkelijk in het leven beweegt, trouw worden aan jouw eigen pure zijn.

Ottermeer

Het unieke van deze retraite in de open natuur is dat er in beide ceremonies live akoestische muziek gemaakt wordt die zich verweeft met de geluiden van de natuur, de wind en de stilte. De muzikanten resoneren met de energieën van de groep, de ceremonie en de deelnemers.

De opzet van deze 3-daagse is zo dat beide ceremonies ingebed zijn in voorbereidende en integrerende rituelen, sharings en oefeningen. Dit zal jouw proces tijdens deze dagen ondersteunen, zodat je na afloop weer verbonden met jouw innerlijke natuur, wijsheid en pure zelf naar huis gaat. 

We gaan met elkaar vertragen, back to basic, zonder horloge of elektronische apparatuur, we wassen ons in het ven of aan de waterton en slapen in de ceremonie tent of in de buitenlucht. Je brengt je eigen eenvoudige kampeerspullen mee (tentje om je terug te trekken, slaapzak en slaapmat oid).

Ons ervaren team zorgt voor een veilige bedding, het eten wordt met zorg voor jou bereid en er kan altijd tijd en ruimte gemaakt worden om persoonlijk met één van de teamleden iets te delen.

Een unieke ervaring in Nederland.

De retraite duurt van vrijdagmiddag 12 uur tot en met zondagmiddag 16 uur

Kosten: 385 euro, inclusief alles.

Voor data zie agenda

Voor opgaven of meer info mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron