Arrow
Arrow
Slider

Heb je een verlangen om meer in verbinding te komen met jouw pure natuurlijke wijsheid en zodoende meer in contact te leven met het ritme van natuur

Rond de overgang naar een nieuw seizoen is er een weekend, verspreid over het jaar komen we samen op een prachtige plek in de natuur.

True nature 4

Ieder seizoen heeft haar eigen karakter, kleur, tempo en kwaliteit.
Ontwikkeling, groei, expansie, bloei, rijpheid, loslaten en verstilling zijn enkele waarden die we in de natuur kunnen zien en voelen.
Het aan den lijve ervaren van de eigenheid en de veranderlijkheid van elk seizoen, kan jou diepgaand inzicht geven voor een meer ritmisch en harmonieus leven.

We met ieder seizoen meebewegen, de eigenschappen ervaren, de aard ervan in ons wezen voelen, we laten ons spiegelen en gaan werken met rituelen.

De aanwezigheid en de geluiden van de natuur, de akoestische muziek, de oefeningen en sharings, de klanken van onze stem, maar ook de Medicijnplant zal ons helpen met het verdiepen en ten volste beleven van deze ontdekkingsreis. Vast onderdeel van het programma is in elk weekend 2 maal een ceremonie die de avond en nacht ingaat.

Praktisch
Je kan je per weekend/seizoen opgeven.
Bij deelname aan 1 weekend is de vergoeding 375 euro.
Bij deelname aan 3 of 3 weekenden is de vergoeding 350 euro per weekend.
Bij deelname aan 4 weekenden is de vergoeding 325 euro per weekend.

De weekenden starten vrijdagmiddag om 12.30 uur en eindigen de zondag rond 15.00 uur.

Tot slot
Echt een unieke ervaring om met hulp van de verbindende kracht van de groep in jezelf de diepte te ervaren en werkelijk contact te maken met jouw eigen True Nature door alle seizoenen heen.

Paulien en Bert

+ Al sinds 2016 organiseren Paulien en Bert True Nature; 3 daagse retreats waarin je met hulp van de puurheid, eenvoud en rijkdom van de natuur je gaat verbinden met je eigen pure natuur, jouw eigen True Nature.

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron