Slider

Ervaringen vanuit de  Temple of Lovers

Ik heb het weekend als fantastisch ervaren. Dagen er na zweefde ik nog in een bubbel van liefde (zelf liefde en voor anderen)

Ik heb genoten van jullie liefdevolle begeleiding. Paulien: je begeleidde ons door ook zelf te delen wat er in je omgaat. Die kwetsbaarheid is zo krachtig van je! Bert: je durf en openheid is prachtig! Je inzichten die je geeft zijn verhelderend en down to earth. 

Liefde voor mezelf voelen, contact weer krijgen met mijn sexuele energie en dat die mag stromen.

Ik heb Bert en Paulien als heel professioneel ervaren en heel afgestemd

Tja, zeer indrukwekkend, warm van sfeer en niet waar ik ooit was alleen maar koud en lustgericht, ik ben daar toen vrij snel weg gegaan. Bij jullie voelde ik me helemaal thuis en veilig, zo fijn om elkaar op die manier mee te mogen maken. Ik voelde me gezien en gedragen maar steeds in verbinding. Ik had nog nooit zo iets gedaan, echt een verrijking van mijn, toch al zo rijke, leven.

Bert en Paulien; Oprecht top klasse, voelde me zo op mijn plek. Jullie maken alles heeel ontspannen wat maakt dat het makkelijk zakken en vertragen is. Fijn jullie te voelen en aan te raken, zalige energie hebben jullie beide!

Wat was ’t fijn om zo in mijn mannelijke kern en kracht te staan en de polariteit te creëren en ervaren.

Dat intimiteit er mag zijn en dat het enorm helend kan zijn op allerlei vlakken,  het dringt diep door op vele vlakken. Het pelt vele laagjes af en je komt meer tot jezelf.

De mannen zijn ook heel bewust en afgestemd met me geweest, mijn grenzen werden gerespecteerd en er werd naar me geluisterd.

Ik ben heel dankbaar voor de intense verbinding die ik met sommige mensen heb ervaren, echt zielscontacten waren dat. Voelde als nog dieper thuiskomen bij mezelf, en in de verbinding met de ander.

Bert en Paulien; Geweldig! Jullie zijn zo open en liefdevol en staan allebei zo in jullie eigen kracht, dat is voelbaar en schept een veilige sfeer, ook omdat jullie zo open delen en meedoen en oefeningen voordoen. Jullie hebben persoonlijke aandacht voor iedereen, en ik voelde me door jullie heel erg gezien, gesteund en liefdevol ontvangen. Jullie hebben me geholpen om bij mijn pijn te kunnen blijven, en daar ook weer mee verder te kunnen. Grote dank voor jullie, prachtige mensen!

Helende intimiteit, verbinden vanuit het hart. Mannen en vrouwen die elkaar echt, op een diepere laag, ontmoeten

Deelgenoot zijn van de sharing onder de mannen gaf een mooie energie, waarin ik de mannen energie wilde voelen en heb gevoeld.  Mooi om ook de kwetsbaarheid van de mannen te ervaren.

Lieve Bert en Paulien ik waardeer zo jullie zorgvuldigheid, liefde, aandacht en respect. Met alles wat jullie doen ligt de focus op zorgvuldigheid. Dit biedt zoveel veiligheid en vertrouwen.

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron