Slider

Feedback van deelnemers over True Healing

Bert en Paulien ; Professioneel, warm, liefdevol. Goede uitleg en begeleiding. Ik heb tijdens het weekeind nog tegen Bert gezegd dat dit op zijn lijf geschreven is. Echt helemaal jouw ding om zo met mensen om te gaan. Niets was jullie te veel tijdens de ceremonie!

De afgelopen week heb ik vooral lichamelijke veranderingen gemerkt. Misschien komt dat wel omdat ik ook vooral een lichamelijke "reis" heb gemaakt? Het is rustiger in mijn hoofd, maak me minder snel druk om dingen. Mijn schouder doet minder pijn en ik ben gestopt met het slikken van de medicijnen die ik al 7 jaar lang dagelijks neem omdat ik "door had gekregen" dat dat niet meer nodig is, dus daar vertrouw ik op. Deze positieve veranderingen waren zeer welkom!

Weekend als geheel: helemaal rond en volledig, ontspannen, diepgaande voorbereiding.

ik vond alles mooi en goed in opbouw naar de ceremonie. Alles kwam aan bod, wandeling heerlijk, heartdancing altijd fijn om te doen. Ademsessie, openende en stromende voorbereiding op de ceremonie.

Wat zijn jullie toch wijze mensen met een heerlijk hart . Ik geniet gewoon zo van jullie Zijn . 

Al zoveel levenswijsheden vergaard en zoveel doorworsteld ... en tegelijk ook nog zo verwonderd en aansluitend bij de groep en haar ervaringen. Jullie voelen als een rots en tegelijkertijd moeder aarde...Zo stevig geaard en tegelijkertijd zo zacht , liefdevol en voedend. Twee stralende authentieke mens

Wat een prachtige combinatie van begeleiding hebben jullie gevraagd. Het was fijn om te ervaren hoeveel ze voelden en zagen . Het was fijn ze dichtbij te vragen op spannende momenten en ze lieten op het juiste moment ook weer los... om mijn reis te laten vervolgen en te vertrouwen op mijn eigen kracht .

De aankomst vind ik altijd een beetje spannend maar juist door eerst met elkaar wat te eten komt het contact langzaam op gang en dat vind ik fijn.

Ik heb de retraite bij jullie als zeer fijn ervaren. Ik kom zeker terug...…..Prachtig wat jullie samen neerzetten.

Mooie opbouw om meer in verbinding te komen met mezelf en het een en ander al los te laten met de ademsessie

De ceremonie was indrukwekkend. Mooi, heftig, helend. De begeleiding door iedereen was fantastisch zoveel liefde en zorgzaamheid te mogen ervaren in alle kwetsbaarheid heeft diepe indruk op me gemaakt.

Prima locatie, mooie natuur en goede faciliteiten.

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron