Slider

Ervaringen vanuit de  Temple of Lovers

Ik heb het weekend als fantastisch ervaren. Dagen er na zweefde ik nog in een bubbel van liefde (zelf liefde en voor anderen)

Ik heb genoten van jullie liefdevolle begeleiding. Paulien: je begeleidde ons door ook zelf te delen wat er in je omgaat. Die kwetsbaarheid is zo krachtig van je! Bert: je durf en openheid is prachtig! Je inzichten die je geeft zijn verhelderend en down to earth. 

Liefde voor mezelf voelen, contact weer krijgen met mijn sexuele energie en dat die mag stromen.

Ik heb Bert en Paulien als heel professioneel ervaren en heel afgestemd

Tja, zeer indrukwekkend, warm van sfeer en niet waar ik ooit was alleen maar koud en lustgericht, ik ben daar toen vrij snel weg gegaan. Bij jullie voelde ik me helemaal thuis en veilig, zo fijn om elkaar op die manier mee te mogen maken. Ik voelde me gezien en gedragen maar steeds in verbinding. Ik had nog nooit zo iets gedaan, echt een verrijking van mijn, toch al zo rijke, leven.

Bert en Paulien; Oprecht top klasse, voelde me zo op mijn plek. Jullie maken alles heeel ontspannen wat maakt dat het makkelijk zakken en vertragen is. Fijn jullie te voelen en aan te raken, zalige energie hebben jullie beide!

Wat was ’t fijn om zo in mijn mannelijke kern en kracht te staan en de polariteit te creëren en ervaren.

Dat intimiteit er mag zijn en dat het enorm helend kan zijn op allerlei vlakken,  het dringt diep door op vele vlakken. Het pelt vele laagjes af en je komt meer tot jezelf.

De mannen zijn ook heel bewust en afgestemd met me geweest, mijn grenzen werden gerespecteerd en er werd naar me geluisterd.

Ik ben heel dankbaar voor de intense verbinding die ik met sommige mensen heb ervaren, echt zielscontacten waren dat. Voelde als nog dieper thuiskomen bij mezelf, en in de verbinding met de ander.

Bert en Paulien; Geweldig! Jullie zijn zo open en liefdevol en staan allebei zo in jullie eigen kracht, dat is voelbaar en schept een veilige sfeer, ook omdat jullie zo open delen en meedoen en oefeningen voordoen. Jullie hebben persoonlijke aandacht voor iedereen, en ik voelde me door jullie heel erg gezien, gesteund en liefdevol ontvangen. Jullie hebben me geholpen om bij mijn pijn te kunnen blijven, en daar ook weer mee verder te kunnen. Grote dank voor jullie, prachtige mensen!

Helende intimiteit, verbinden vanuit het hart. Mannen en vrouwen die elkaar echt, op een diepere laag, ontmoeten

Deelgenoot zijn van de sharing onder de mannen gaf een mooie energie, waarin ik de mannen energie wilde voelen en heb gevoeld.  Mooi om ook de kwetsbaarheid van de mannen te ervaren.

Lieve Bert en Paulien ik waardeer zo jullie zorgvuldigheid, liefde, aandacht en respect. Met alles wat jullie doen ligt de focus op zorgvuldigheid. Dit biedt zoveel veiligheid en vertrouwen.

“Ik stroom over van liefde en dankbaarheid...dat ik jullie heb leren kennen, dat jullie het lef hebben om het weekend op deze manier neer te zetten vanuit het weten hoe helend deze intimiteit is die we met elkaar mogen ervaren in de veilige bedding die jullie creëren”

“Heel erg fijn!! Het heeft me gebracht, dat ik op een nog diepere laag van mezelf kan houden en nog meer het gevoel heb dat ik 'goed ben zoals ik ben', met alles wat er is... en waar ik ben in mijn proces... “

“Een ultieme plek voor heling van alles op het gebied van man/vrouw stukken en intimiteit.”

“De zaal vind ik prachtig, sfeervol en geeft gevoel van geborgenheid.”

“De tempel heeft mij een grote ervaring gegeven die mij verder helpt te groeien.”

“Heerlijk! De saamhorigheid van de vrouwen als sisters”

“Het was een piekervaring… maar dan voor het hart"

“Er ontstond ook nog Helende intimiteit tussen mijn Partner en mij in de week na de workshop, één van mijn diepste verlangens kwam als vanzelf uit doordat bij mijn partner naar eigen zeggen zoveel heling heeft ervaren in de Tempel avond. Het was onverwacht en voelde als een heel intiem cadeau dat we elkaar konden geven… waarlijk helende intimiteit. O, wat heb ik daar lang naar verlangd om dat met haar te mogen beleven.”

“Jullie gaven ook voldoende uitleg over alle praktische dingen van het weekend. Het strikte kader dat er werd geschapen, bood mij de nodige veiligheid en geruststelling voor de Tempel.”

“Wat ik vooral onthoud en gevoeld heb is dat AFSTEMMEN en RESPECT zo belangrijk zijn! Niets dan dankbaarheid !!!!”

“Ontmoetingen, openheid; maskers en schilden af. Ruimte voor ontdekkingen in het grote gebied van intimiteit”

“Helende Intimiteit” dekt voor mij volledig de lading. Het is iets dat ik met liefde meeneem in onze relatie"

“Ik heb het als zeer goed ervaren, rustige opbouw en heeft mijn het inzicht gebracht wat ik wil met de liefde”

“Ik vond het een geweldige ervaring. Super helend. Speels en ongedwongen heb ik me gevoeld. Heerlijke mensen mogen ontmoeten”

“Bert en Paulien zijn fijn, warm, integer, zoveel kennis, liefde en professioneel. Maar ook speels ...licht”

“Voor mij was jullie duidelijkheid heel rustgevend, daardoor kon ik met veel mensen intimiteit ervaren zonder dat er een doel was.

“De essentie van de Temple of Lovers; Helend. Op een speelse manier anderen ontmoeten, stromen, strelen, kijken en aanraken. Grensverleggend in een veilige bedding.”

“In contact zijn met wat voor mij echt goed voelt, wat ik fijn vind, waar en hoe ik wil worden aangeraakt.”

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron