Slider

Helende intimiteit gaat over het verbinden vanuit het hart met alles wat zich in jouw lichaam en hoofd aandient, in verbinding met jezelf en met anderen.

Contact maken met jouw verlangens, angsten, onzekerheden, fantasie├źn, imprints, stemmetjes, negatieve overtuigingen en sensaties. Ze zien, voelen en erkennen. Om vanuit zuivere liefde met jezelf te verbinden en van daaruit het contact met anderen aan te gaan. Dan ontstaat er ruimte om te helen, te stromen, te genieten en tot bloei te komen. Het bewustzijn kan groeien en je komt echt in je eigen kracht te staan. Je lichaam komt weer in contact met haar natuurlijke, vrije staat van zijn zoals je in essentie bent.

 Je leert om eerst dieper contact te maken met je eigen lichaam. Waar stroomt jouw vitale levensenergie?  Waar huist je verlangen? Durf je echt contact te maken met jouw innerlijke geliefde, jouw eigen centrum van genieten? En hoe trouw ben je aan je eigen hart?

In de lange geschiedenis tussen mannen en vrouwen zijn we uit onze natuurlijke pool geraakt. Zijn we vergeten hoe het is om vrouw of man te zijn vanuit ons eigen kwaliteiten. Het is tijd om weer in een pure man-vrouw verbinding te komen in jezelf en in verbinding met anderen. Dat we de polariteit tussen het mannelijke en het vrouwelijke als kracht gaan zien en ervaren.

Helende intimiteit is waarachtig relateren met jezelf en met anderen. Kwetsbaar durven zijn. Echt gaan voelen wat jouw waarheid is, deze delen en leven. Dit maakt dat je in je eigen kracht komt te staan. Het leven gaat dan stromen uit jouw bron en voelt als een rivier die zijn/haar weg vindt.

Thuis komen in jezelf via de weg van Helende intimiteit is voelbaar in iedere cel, je ziet het in de gloed die je uitstraalt, je voelt het in je hele lichaam, je levens- en sexuele energie stroomt, je bewustzijn groeit, je hart en ogen zijn zacht en open naar jezelf en naar de wereld om je heen. Heling via nieuwe ervaringen en genieten.

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron