Slider

Een speelse sprankelende tantrische ontdekkingsavond 

A Night to Remember is sfeervol en feestelijk, veilig en uitdagend en vol van levendige stroming.

Respect en hartsverbinding staan centraal, zodat we vanuit liefdevol contact met onszelf en elkaar, de wereld van tantra en intimiteit samen kunnen gaan ontdekken.

Bert en Paulien, levens-en liefdespartners, nemen je mee in een heerlijke stroom vol met plezier. Zij zijn ervaren in het begeleiden van mensen op het gebied van bewustzijnsverruiming, tantra, intimiteit, man-zijn en vrouw-zijn.

02047

Het unieke aan deze warme avond is de zeer gemêleerde groep mensen: stellen, singles, jong en oud, met veel of juist weinig ervaring op het gebied van tantra, iedereen is van harte welkom.

We beginnen de avond met Heartdancing om eerst dieper contact te maken met ons eigen lichaam. Waar stroomt jouw vitale levensenergie?  Waar huist je verlangen?Durf je echt contact te maken met jouw innerlijke geliefde, jouw eigen centrum van genieten? Heb je de moed om in al je openheid diep te voelen in je bekkengebied? En hoe trouw ben je aan je eigen hart?

Door de vele oefeningen in de Heartdancing leer je te luisteren naar je eigen lichaam zodat je vanuit die veilige basis, je grenzen kan stellen én bewaken, in het volle respect naar de ander.

We gaan mannen en vrouwen ontmoeten in dans en beweging en door het samen-zijn ontstaan er weer nieuwe stromen en verrassende verbindingen.

Je zal door ons in de Heartdancing speels uitgenodigd worden om af en toe een stapje buiten je comfortzone te zetten. Zo creëren we intense en integere ontmoetingen waarin ieder op zijn of haar eigen unieke manier aanwezig mag zijn.

Het tweede deel van de avond is gevuld met mooie tantrische oefeningen, energetisch en fysiek, om jouw liefde, aandacht en genieten in contact met anderen te brengen, te ontdekken en te ontmoeten. Verschillende massagevormen, contactoefeningen, zintuigenreis, verbonden ademhalen, en nog veel meer heerlijke, zachte, sprankelende, openende en speelse structuren staan op ons programma.

Je verkent, geniet en speelt in jouw eigen tempo en op jouw eigen manier, zodat het ook echt voor jou a Night to Remember wordt !

Elke avond staat los op zichzelf en krijgt een ander thema. Je kunt je dus per avond aanmelden vanaf de aangegeven inschrijfdatum.

We streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen zodoende vooraf aanmelden.

De deuren gaan om 19 uur open en het programma begint om 19.30. We sluiten de avond rond 23 uur af waarna er nog tijd is voor wat te drinken. 

Kosten: 30 euro
Adres: Dalfsen en Rotterdam (verder informatie staat in de bevestigingsmail)

Voor opgaven of meer info mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk in de agenda voor wanneer op welke locatie en datum.

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron