Slider

Een reis naar de rijkdom van alle kleuren die jullie samen - en apart- laten zien.
De Ontembare vrouw of man weer terugvinden, die puur, ongeremd, enthousiast en uitbundig is. Ervaren hoe je trouw kan worden (zijn) aan het volgen van je impulsen en hoe je authentiek in je leven én je relatie kan gaan staan.

liefdesreis

In deze tijd van steeds groter bewustzijn en grotere individualiteit lijkt het soms lastig om in een bevredigende relatie te blijven. De sprankeling die er in het begin van elke relatie is, verandert na verloop van tijd in een grauwe sluier. Het kwetsbare gebied van intimiteit en seksualiteit is hierin het meest vatbaar voor scheurtjes en ruis.

Ben je in een liefdes relatie en voel je remmingen, ervaar je steeds minder intimiteit en durf je misschien niet voor je meest innige verlangens uit te komen naar je partner?
Blijft oude pijn hangen tussen jullie, steekt die iedere keer weer de kop op en is de chemie er soms uit? Durf je je niet vrij te bewegen zoals jij dat graag in oorsprong zou willen?

Wij, Bert en Paulien, levens- en liefdespartners, weten uit (persoonlijke) ervaring dat je hier weer volop kleur aan kunt geven. Door weer te leren voelen waar jouw levensenergie stroomt en door waarachtig naar jezelf te durven kijken kan je met dieper inzicht in jezelf, jouw essentie de relatie weer laten bevruchten.
Wij nodigen jullie dan ook met een groot hart uit om - samen met je partner- deze 2 weekenden met 9 andere stellen mee te beleven.

Weekend I
Dit weekend staat in het teken van thuiskomen in jezelf, in je lichaam en van daar uit inzicht krijgen in de patronen van je relatie.
De eerste stap om je weer een vol-ledig mens te voelen, in jouzelf en je relatie is om het bewustzijn van het lichaam weer centraal te zetten. Ons lichaam, waar pijn en genieten intens te voelen is, maar waar ook onze liefde doorheen stroomt. Waar patronen, verlangens en intimiteit te ontdekken zijn.
Via heartdancing en lichaamsgerichte oefeningen, gaan we de levensenergie in het lichaam intenser laten stromen. Waardoor je meer gaat voelen en ervaren en vanuit deze basis je vrijer en vitaler voelt.
Jullie patronen, communicatie, intimiteit en verlangens worden door jullie samen en apart onderzocht, en door dit diepere inzicht kunnen zich weer nieuwe verbindingen ontvouwen tussen jullie.

Met de oefeningen van de eerste 2 dagen bereiden we ons voor op de ceremonie die plaats vindt op zaterdag avond/nacht. Op Zondag hebben we een integratiedag zodat iedereen op een veilige manier naar huis kan. Het plantmedicijn werkt op de diepe lagen in het (onder) bewustzijn. Deze reis laat jou dieper inzicht krijgen, laat jou dieper het lichaam in gaan om verder in jouzelf, maar ook in jullie relatie beperkende en klein makende patronen te helen.

Tussen de twee weekenden in vragen jullie ook om oefeningen te doen die we jullie mee geven. En je hebt met ons tussen de twee weekenden een coachingsgesprek om samen te kijken naar jullie proces.

Weekend II
Dit weekend staat in het teken van harts-energie en verbinding.
Dezelfde groep deelnemers (en begeleiding) ontmoet elkaar weer. Alle oefeningen op vrijdagavond en zaterdag staan in het teken om jouzelf en jullie samen opnieuw te verbinden. We bereiden ons erop voor om zaterdagavond met elkaar de Temple of Lovers in te gaan. Deze Temple refereert aan de oude Temples waar men in vroeger tijden onderricht ontving in het (be)leven van de intimiteit en liefde.
In de Temple op zaterdagavond gebruiken we een liefdesmiddel, wat ons helpt dichter bij onze eigen kern te blijven. De inzichten van het eerste weekend kunnen zich nu ontvouwen vanuit die pure basis in onszelf.

We gaan oefenen in een veilige en vertrouwde bedding, eerst samen met je partner en als jullie daarvoor open staan kan er ook uitwisseling zijn met andere deelnemers. Jouw beperkende gedachtes en stemmen kunnen komen en weer gaan en mag je helemaal achter je laten.
We zijn in overvloed samen vanuit hartsenergie, we beleven samen de helende intimiteit waarbij we zeker gaan genieten van onze mooie lichamen, onze thuisbasis.

In de Temple oefenen we, in respect en in liefde, in puurheid en aanwezigheid, en mogen we voluit proeven van de essentie van de Ontembare man en vrouw.

Praktisch
• Beide weekenden starten vrijdagmiddag om 12.30 uur en duurt t/m zondag 16.30 uur. 
Weekend I vindt plaats op 7 - 9 okt 2022 en weekend II vindt plaats op 18 - 20 nov 2022.
Een coachingsgesprek tussen de 2 weekenden in met ons en oefeningen die jullie gaan doen.

• Er kunnen zich maximaal 10 stellen aanmelden, dit maximum draagt bij aan de intieme setting;
• De kosten voor dit traject in 2021 (beide weekenden) bedragen € 1.530 per koppel. Dit is een all incl. prijs, te voldoen voor aanvang van het eerste weekend;
• Je verbindt je met je partner voor 2 weekenden, tussentijds instromen is dus niet mogelijk en bij verhindering is er geen restitutie van betaalde bedragen;
• Met elk deelnemend koppel hebben we een intake gesprek. Om jullie individuele en jullie gezamenlijke motivatie te horen en bespreken;

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron