Slider

Een avontuurlijke verdiepende liefdesreis voor koppels. Om je harts- en zielsverbinding verder naar elkaar te openen en je sensuele energie weer volop te laten stromen.

Heb jij het verlangen samen met jouw liefdespartner in beweging te komen? Diepe zielsverbinding te voelen. Je seksuele energie, lichamelijke verbinding en zielsverbinding meer te laten stromen in jullie relatie? De pure schoonheid van waarachtigheid te ontdekken en samen nieuwe wegen te gaan bewandelen in de intimiteit?

2493Dan is een Love Session voor jullie bedoeld ! Een weg om te helen via het genieten.

Een Love Session is een dag voor jullie twee, zonder andere groepsgenoten, waarin wij jullie vanuit onze eigen ervaringen als liefdeskoppel en als begeleiders , gerichte ondersteuning geven om samen met je partner de diepte in te gaan.

Wij geven jullie deze dag een liefdevolle bedding van veiligheid, aandacht, waarachtigheid, aanwezigheid en kennis. Via woorden, oogcontact, stilte, voelen en fysiek ervaren komen de thema’s bloot te liggen die getransformeerd en geheeld willen worden.

Door deze unieke setting hebben we alle tijd en aandacht voor het proces wat zich bij jullie ontvouwt. Als alles wat gezien wil worden de ruimte krijgt, jullie angsten, jullie verlangens, jullie eigen liefde, jullie blokkades, jullie plezier….. dan is de weg vrij om tot jullie essentie te komen en de hartsenergie, de lichamelijkheid en de zeer welkome sensuele/seksuele energie vrijer en speelser binnen je liefdesrelatie te laten stromen.

In het voortraject nemen we uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en om contact te krijgen met jullie intentie voor een Love Session. Als we met elkaar voelen dat het goed voelt, dan gaan we met elkaar op zoek naar een geschikte datum.

Jullie komen in de middag rond 15.30 uur bij ons en de volgende dag tegen 13 uur gaan jullie weer naar huis. In de avond krijgen jullie een liefdesmiddel waardoor jullie hart en ziel opengaat en jullie tot een bijzondere en diepe verbinding kunnen komen.

Een Love Session kan je ook als vrouw of man alleen doen. Als je voelt dat je meer in contact wilt komen met alles wat boven beschreven staat.

Kosten: voor een koppel 525 euro 
            voor een individuele 395 euro  

Voor opgaven of meer info mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron