Slider

Een magische ruimte vol helende intimiteit.

De Temple of Lovers is een groepsactiviteit voor mensen met veel bewustzijn en ruime ervaring op het gebied van tantra.

Een plek om samen met anderen voorbij tijd en ruimte te reizen, om liefdevolle nieuwe ervaringen op te doen en zo het veld van helende intimiteit binnen te treden. Afgestemd met jezelf en vandaaruit met de groep, openen we samen een sprankelende ruimte, waarbinnen (met de door ons gegeven kaders) een open speelveld ontstaat. Mysterieus en grensverleggend, soms spannend, ondeugend en niet te “braaf” maar ook niet te “swingend”.  

1854

Helende intimiteit gaat over het verbinden vanuit het hart.

Door je met de pure liefde zelf te verbinden en van daaruit het contact met anderen aan te gaan  is er ruimte om te helen, te stromen, te genieten en tot bloei te komen. Het bewustzijn kan groeien en je komt echt in je eigen kracht te staan.

Het weekend start op vrijdagavond om 19.00 uur met landen, kennismaken en de eerste oefeningen. Op zaterdag geven we overdag een heartdancing en andere verdiepende en verbindende structuren, om met elkaar een veilige bedding te creëren voor de avond.

Alle deelnemers gebruiken in de avond een liefdesmiddel om met de hele groep de Temple of Lovers in te gaan. Het liefdesmiddel geeft ons de mogelijkheid om in een verruimd bewustzijn terecht te komen.

De zondag zal een integrerende dag zijn om onze ervaringen te delen, alles een plek te geven en na te genieten. Rond 16.00 uur sluiten we gezamenlijk het weekend af.

Door het veld van liefde, waar onze ziel rust, te omarmen komt er ruimte in ons lichaam voor aanwezigheid in het NU-moment, voor communicatie vanuit het hart, voor intimiteit, sensualiteit, seksuele energie en levensvuur.

Mannen komen thuis in hun hart en ervaren van hieruit een nieuw contact met hun bekkengebied. Er opent zich een prachtige bedding waarin vrouwen zich kunnen ontspannen en vrijuit hun vrouwelijke speelse essentie kunnen laten stromen. De man in zijn krachtige puurheid krijgt hierdoor de ruimte om te “zijn” en de vrouw in haar volte te ontmoeten.

De Temple of Lovers is een plek waar je je puurste zelf mag ervaren, voelen en zien, maar waar je ook gezien, gehoord en gevoeld mag worden door anderen. Aanraken en geraakt worden.

Zacht en rustig of verleidelijk en hartstochtelijk, de polariteit tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën gaan elkaar in waarachtigheid verkennen. De intimiteit die zich dan opent is zó helend en zo zuiver is dat ieders bron ervan gaat stromen.

Een diep verbonden Sister- en Brotherhood wordt levend en zeer voelbaar.

De groep bestaat uit maximaal 18 personen, evenveel mannen als vrouwen en zowel stellen als singles zijn welkom.

Uitgangspunt is dat iedereen open staat om alle andere groepsgenoten met open vizier te ontmoeten.

Er is ruimte voor procesverwerking en inzicht, om elk avontuur in jezelf te integreren. Veiligheid en verbinding in het samenzijn met anderen door het afgestemd zijn op jezelf  staat centraal.

Vóór deelname aan de Temple of Lovers vindt er eerst een persoonlijke intake plaats.

Voor data zie agenda

Kosten:  275 euro, in 2022 290 euro
Kosten ToL in Gelderland: 315 euro ivm grotere en duurdere locatie, in 2022 325 euro

Voor opgaven of meer info mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie agenda voor data.

 

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron