Slider

Helende Intimiteit

** True Brotherhood Intimate **
Een weekend voor mannen, om samen met jouw broeders de wereld van mannen en intimiteit te verkennen. Een ontdekkingsreis rondom de complexe en gevoelige relatie van mannen met dit onderwerp.
In het weekend van 18, 19 en 20 februari 2022 organiseer ik mijn eerste weekend van de:
** True Brotherhood Intimate**
waarachtig broederschap
man, je bent meer dan welkom !!!!!
Sinds 2014 organiseer ik de True Brotherhood weekenden. Hierin ligt de nadruk op het ervaren van de Krijger en de Koning in jou, met onder andere een reis met het plantmedicijn. De intentie van deze weekenden is jouw mannelijk potentieel te voelen, te voeden en te ervaren. Verrijkende en bekrachtigende weekenden.
Mannen en vrouwen. Alle mannen en vrouwen dragen zowel mannelijke en vrouwelijke energie in zich. Waarbij vrouwen al sinds de jaren 60 beide kwaliteiten in zichzelf aan het ontwikkelen zijn. Wordt het niet tijd dat ook wij, als mannen, de mannelijke én de vrouwelijke energie beiden echt omarmen, zodat we bewuste keuzes maken wanneer we welke kwaliteit in zetten?
Wat mij al geruime tijd fascineert is hoe mannen zich verhouden tot het onderwerp ‘intimiteit’. En dan gaat intimiteit voor mij vooral over verbinding, een belangrijke hart gedreven kwaliteit vanuit de vrouwelijke energie.
Veelal merk ik dat bij mannen intimiteit gekoppeld wordt aan seksualiteit, en dus (ook)aan vrouwen. En wordt het hierdoor bijna een doelgerichte (mannelijke) bezigheid.
Ik hoor vaak mannen zeggen: ik heb meer vriendinnen dan vrienden; bij vrouwen durf ik mij makkelijker te laten zien omdat zij doorvragen; ik kan alles wel alleen ook als ik in een lastige periode in het leven zit; met mannen ervaar ik competitie en bewijsdrang; mannen ervaar ik als macho; mannen hebben schuld aan veel vraagstukken in de huidige wereld; ben ik gay als ik me in de intimiteit verhoudt met mannen.
**Mannen en Intimiteit. **
Intimiteit gaat voor mij onder andere over het tot uitdrukking brengen van jouw eigen authentieke gevoelens en dit aan de ander laten zien. Intimiteit is gelaagd voor mij, de verbinding kan op de emotionele, lichamelijke of spirituele laag plaatsvinden en om hierin tot een uitwisseling komen is een veilige bedding belangrijk.
Een basis van vertrouwen is daarom van essentieel belang zodat je in de nabijheid en verbondenheid met de ander aanwezig kan zijn (en blijven) met alles wat er in je is, in alles wat zich aandient.
True Brotherhood Intimate. Een weekend met alleen mannen, om te oefenen, te ontdekken en te ervaren in intimiteit met en tussen andere mannen in openheid en kwetsbaarheid. Geholpen door prachtige structuren en oefeningen kunnen we in alles wat zich aandient ons met onszelf en elkaar verbinden. Ter ondersteuning van dit proces gaan we de zaterdagavond een reis met het liefdesmiddel maken.
Ik nodig jou, man, uit om deze ervaring in te stappen en te merken hoe verrijkend het kan zijn om je met álle aspecten van jouw man-zijn te verbinden in de spiegel van jouw broeders.
De vergoeding voor dit prachtige retreat bedraagt € 290, locatie Overijssel, aanvang 18 februari 19.30 uur, einde 20 februari rond 15.30 uur.
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron