Image is not available
Slider

Wij,  Bert en Paulien zijn, elkaar levens-/ liefdespartners en oprichters van De Stromende Bron.

In onze relatie voelen wij beide het verlangen om thuis te komen in onszelf en in de relatie, ons te blijven verdiepen en ons bewustzijn te laten groeien. We merken dat door veilige, warme, diepe en liefdevolle ervaringen zoveel heling kan plaats vinden en we meer thuis komen in onszelf. Deze positieve manier van helen is samen met soms intens proces werk onze basis van ons werk geworden.We geven graag onze levenservaringen, kennis, passie, levensvreugde en liefde door in al onze workshop, dagen en weekenden die we geven.

bert

Bert Kwakernaak
Ik ben iemand die graag vanuit mijn open en warme hart de verbinding met anderen aangaat. Ik woon midden in de Veluwse bossen en ben een echt natuurmens. Vrijheid, mijn eigen pad gaan, het leven ontdekken en waarachtigheid zijn voor mij belangrijke levensthema’s. Ik ben mijn leven lang al bezig met lichaamsgerichte activiteiten. In mijn jonge jaren intensief gesport. Vanaf mijn midden 40 het dansen weer herontdekt. En vervolgens de tantra ingerold. Aan vele weekenden deelgenomen en aan enkele doorgaande groepen. In 2009 ben ik de eerste keer in contact gekomen met plantmedicijnen , een fascinatie die ik sindsdien niet meer losgelaten heb. Dansen, massage en tantra. Recent was ik drie keer bij de Shipibo-indianen in Peru om daar de plantmedicijn in haar puurste vorm te ervaren. Vanaf 2014 leid ik individuele en groepsceremonies. Mijn  rust, speelse aanwezigheid, openheid en positieve instelling wordt door deelnemers als erg prettig ervaren. Ik word ook als warm en krachtig ervaren. Deelnemers voelen zich écht door mij gezien. Een krachtige steun en toeverlaat tijdens het reizen.

paulien

Paulien Geerts
Ik wilde van jongs af aan het leven echt leven en mensen in hun essentie voelen en zien. Dat maakte dat ik al jong de onbekende paden op ging om het leven, de liefde en spiritualiteit zelf te ontdekken. Mijn grote liefde voor de natuur, het lichaam en de ziel kwam bij elkaar toen ik het plantmedicijn ontdekte. Dat dit op mijn pad hoort kon ik in iedere cel voelen. Ik ben naar Peru geweest om ook het plantmedicijn bij de Shipibo’s te ervaren. De afgelopen jaren leid ik individuele en groepsceremonie. Zo kwam ook tantra op mijn pad. Als klein meisje snapte ik niets van de aardse liefde maar via het tantra pad kwam mijn diep weten over liefde weer boven. Mijn liefde voor het lichaam en spiritualiteit kwam hier samen. Ik heb meerdere trainingen gevolgd, veel kennis, bewustzijn en ervaringen op gedaan. Een intens avontuur maar waar ik zo gelukkig van word. Deelnemers ervaren mij als warm, vrolijk, zacht & krachtig, open, oprecht, sensitief en liefdevol.

 

Slider
Slider

Contactgegevens

Bert Kwakernaak en Paulien Geerts

Tel: 06 224 609 14

Vul ons contactformulier in

Email: info@destromendebron.nl

fb

Nieuwsbrief De Stromende bron